Project Description

LCN Cosmetics România

Cryomed Shape & Sculpt 4 Manipuli

Cere Oferta

SKU: 14331SP

Dispozitiv pentru tratamentul cu criolipoliză

Cea mai simplă și mai eficientă metodă de reducere a grăsimii!

Cryomed Shape & Sculpt 4 Manipuli este un nou dispozitiv de reducere neinvazivă a grăsimii. Datorită tratamentului de criolipoliză, depozitele de grăsime sunt înghețate, iar celulele adipoase sunt dizolvate ireversibil. Cu aplicatoarele de tratament, „zonele cu probleme” sunt aspirate ușor de un vid. Plăcile de răcire atașate pe partea laterală a aplicatorului sunt răcite la o temperatură de -5° C. Datorită răcirii, celulele adipoase sunt eliminate prin sistemul limfatic. Țesutul și pielea din jurul zonei tratate nu vor fi afectate deoarece un cold fleece protejează pielea. În timp, celulele adipoase și conținutul lor sunt transportate prin ficat și eliminate natural. Rezultatul este vizibil în circa 3 săptămâni.

Tratamentul cu criolipoliză este recomandat în special pentru zonele corpului cu grăsimi rezistente la dietă sau sport și pentru clienții care nu doresc eliminarea grăsimilor prin tratamente chirurgicale. Tratamentul este practic nedureros, iar riscurile de reacții adverse sunt minime. Un tratament durează 60 de minute și poate fi repetat după 8 săptămâni în funcție de zona tratată. Imediat după tratamentul cu criolipoliză, rutina zilnică obișnuită poate fi reluată. Cu toate acestea, activitățile sportive ar trebui evitate 24 de ore după tratament. Vizita la solar și saună, precum și plaja ar trebui să fie, de asemenea, eliminate pentru o săptămână.

Dispozitiv pentru tratamentul cu criolipoliză

Se recomandă un tratament odată la 3 luni. În timpul tratamentului cu criolipoliză, alte aplicații pot fi efectuate fără probleme, cum ar fi un tratament facial. Este important ca ședințele de tratament să nu fie oprite prematur, cu excepția unei situații de urgență. În caz contrar, efectul dorit nu poate fi atins.

Dispozitivul este dotat cu patru aplicatoare (două mici și două mari). În funcție de circumferința corpului, aplicatoarele mici sunt potrivite pentru zonele mai mici de pe brațe, picioare și abdomen. Aplicatoarele mari sunt potrivite atât pentru abdomen, cât și pentru coapsele interioare. Aplicatoarele pot fi poziționate unul lângă altul. Pentru manipularea corectă a dispozitivului, un manual de utilizare va fi inclus, iar acesta trebuie citit cu mare atenție. Este inclus de asemenea și un recipient de 5 l pentru umplerea cu apă distilată. Veți primi și o cutie de carton cu materialul de protecție pentru ședințele de tratament.

Avantaje pentru client

  • nu este necesară intervenția chirurgicală
  • efecte secundare reduse
  • direct înapoi la viața de zi cu zi,
  • eficacitate durabilă
  • reducerea direcționată și eficientă a grăsimilor

Avantaje pentru salon

  • rata de amortizare foarte mare
  • sursă atractivă de venituri datorită prețurilor ridicate la tratament
  • tratamente paralele posibile în timpul unei ședințe, deoarece dispozitivul funcționează autonom
  • generarea de noi grupuri de clienți

Pentru comandă și informații suplimentare, vă rugăm să sunați reprezentantul LCN sau inginerul nostru de vânzări!