Project Description

Aparat de epilare definitivă LCN Pro

LCN Pro – Silk Skin

Cere Oferta

SKU: 91843

Aparat de epilare definitivă LCN Pro

Cu aparatul LCN Pro – Silk Skin părul nedorit este de domeniul trecutului. Epilarea definitivă cu IPL (Intens Pulsed Light) este absolut sigură și eficientă. Cu această tehnică inovatoare, aproape toate tipurile de păr pot fi îndepărtate cu ușurință.

Lampa flash emite lumină protejată, filtrată și policromatică îndepărtând ușor părul nedorit al corpului. Doar câteva ședințe sunt necesare pentru îndepărtarea permanentă a părului. 1 bliț pe 3 secunde în combinație cu o suprafață mare de tratament (7,5 cm2) permite rezultate rapide și eficiente. În timpul aplicării, un filtru dublu patentat, solid, format dintr-un dicroic și un filtru de absorbție, captează toate radiațiile, garantând siguranță pe termen lung a energiei luminoase produse.

Dispozitivul este echipat cu un sistem de răcire cu apă pentru a asigura eficiență și siguranță. În plus, piesa de mână are un sistem de cartușe brevetat. Cartușul poate fi înlocuit în câteva secunde. Cu un generator puternic, „LCN Pro – Silk Skin“ generează o energie luminoasă maximă de 120 J, iar firele de păr de culoare închisă și pielea de tip 1 până la 4 pot fi tratate fără niciun risc de arsuri.

Principiul folosit pentru îndepărtarea părului pe termen lung prin lumină pulsată este trimiterea de lumină roșie penetrantă prin piele. Aceasta este absorbită de melanina întunecată a rădăcinilor părului și transformată în căldură. Temperatura obținută la baza părului este atât de ridicată încât țesutul germinativ (papila și teaca rădăcinii) coagulează, ceea ce elimină 100% părul în faza de anagen (faza de creștere). Celelalte fire de păr, în faza de tranziție și finală, își continuă ciclul de creștere, după 6 până la 8 săptămâni, acestea se vor afla în faza anagenă, iar apoi se poate aplica un nou tratament de epilare.

Aparat de epilare definitivă LCN Pro

Avantaje:

  • garantează o tehnologie brevetată, conforme UE
  • proceduri dovedite prin studii clinice
  • dispozitiv cu un design modern și ecran tactil
  • piesă de mână ergonomică și ușor de utilizat
  • tratament rapid și eficient cu 1 bliț pe 3 sec. și suprafață mare de tratament 7,5 cm2
  • costuri reduse de întreținere
  • aplicații rapide, sigure și eficiente pentru rentabilitate ridicată
  • înlocuirea ușoară a cartușului flash
  • furnizează materiale de marketing și manuale de instruire
  • certificare CE

Pentru informații suplimentare despre tratamente și date tehnice, vă rugăm să contactați reprezentantul nostru LCN.

Aparat de epilare definitivă LCN Pro

Informații despre LCN Cosmetics

LCN (Light Concept Nails) este o companie modernă ce oferă produse și servicii inovatoare de înfrumusețare pe piața produselor cosmetice. LCN produce, dezvoltă și comercializează produse de calitate de peste 30 de ani. Echipa de dezvoltare LCN colaborează cu specialiști, chimiști și universități recunoscute la nivel internațional, pentru a conduce în mod regulat la inovații în domeniu și la dezvoltarea produselor de înfrumusețare.