Project Description

Plasma Pen

Cere Oferta

SKU: 91200

Stilou pentru plasmă de la LCN

Metoda cu plasmă este cea mai inovatoare și eficientă alternativă la chirurgia skin tightening. Cu această metodă se generează plasma flash fără contact direct cu pielea ce duce la contractarea și strângerea pielii. În plus, pielea este stimulată și încurajată să producă noi celule. Procesul de vindecare are loc după 3-4 zile, iar crusta formată va cădea după câteva zile. Această crustă trebuie să rămână uscată în timpul procesului de vindecare, ceea ce înseamnă că nu este recomandată folosirea anumitor produselor de îngrijire și a produselor de make-up. După 4-5 ședințe cu Plasma Pen, efectele acestei proceduri vor dura până la 3 ani.

Stilou pentru plasmă Plasma Pen

Disponibil și ca stilou unic fără device-ul BeautyPad PRO 3.0

Cu Plasma Pen (stiloul individual) puteţi oferi tratamente cu plasmă. Conectaţi doar sursa de alimentare Plasma Pen la o priză. Această piesă de mână mobilă poate fi utilizată și cu Soft Plasma attachments.

Stilou pentru plasmă de la LCN

Informații despre LCN Cosmetics

LCN (Light Concept Nails) este o companie modernă ce oferă produse și servicii inovatoare de înfrumusețare pe piața produselor cosmetice. LCN produce, dezvoltă și comercializează produse de calitate de peste 30 de ani. Echipa de dezvoltare LCN colaborează cu specialiști, chimiști și universități recunoscute la nivel internațional, pentru a conduce în mod regulat la inovații în domeniu și la dezvoltarea produselor de înfrumusețare.