Project Description

Set pentru pigmentarea scalpului

Startset „Scalp Pigmentation”

Cere Oferta StartSet

SKU: 90835

Set pentru pigmentarea scalpului

Pigmentarea scalpului LCN este o metodă eficientă de pigmentare pentru comprimarea optică a zonelor de păr mai mari de pe scalp. Setul de pornire de pigmentare a scalpului vă oferă un echipament de bază ideal pentru pigmentarea scalpului.

Conținut:

Permanent Make-up Colour Eyebrows, -4, -9, -12 10 ml; Permanent Make-up Colour Eyes, -5, 10 ml; 2 x Permanent Make-up Colour Activator, 10 ml; Skin Balm (5 buc.), 5 ml; Tije, 100 buc.; Autocolant șablon de măsurare de unică folosință; 1 Point Hygienemodul pentru pigmentarea scalpului, 10 buc.; 3 Point Hygienemodul pentru pigmentarea scalpului, 10 buc.; Scalp & Needling Module, 5 buc.; Recipient pentru pigment, 10 buc.; Suport acrilic; Pencil Eyebrow, -1, -2, -3; Lame, 10 buc.

Informații despre noua gamă de culori Skin Couture

Se poate obține culoarea perfectă pentru toate tipurile de piele cu noile culori high-end Permanent Makeup de la LCN. Acestă nouă textură combină avantajele pigmenţilor organici și anorganici pentru un rezultat strălucitor al culorii, mai ales la pigmentarea buzelor. Acești noi pigmenţi PMU Luxury sunt fabricaţi în conformitate cu cele mai înalte reglementări de siguranţă și sunt 100% produși în Germania. Oferă profesioniștilor PMU cea mai bună calitate a culorilor.

Informații despre LCN Cosmetics

LCN (Light Concept Nails) este o companie modernă ce oferă produse și servicii inovatoare de înfrumusețare pe piața produselor cosmetice. LCN produce, dezvoltă și comercializă produse de calitate de peste 30 de ani. Echipa de dezvoltare LCN colaborează cu specialiști, chimiști și universități recunoscute la nivel internațional, pentru a conduce în mod regulat la inovații în domeniu și la dezvoltarea produselor de înfrumusețare.

Set pentru pigmentarea scalpului

De ce LCN?

  • LCN este o companie de familie cu tradiție și experiență;
  • LCN creează și dezvoltă produse conform principiilor etice;
  • filosofia LCN este vizibilă în fiecare produs;
  • competența este cheia noastră de succes și face din LCN prima alegere;
  • pasiunea înseamnă crearea de produse de înfrumusețare la cel mai înalt nivel;
  • conceptele unice de frumusețe permit un câștig ridicat;
  • susținem loialitatea față de angajații noștri, față de partenerii noștri de vânzări și furnizorii de servicii;
  • educația și formarea este preocuparea noastră;
  • stabilim standarde și tendințe.